tiistai 6. marraskuuta 2012

XXVIII Luojalle kiitos hän on kunnossa!

Hän huutaa: Varo! Kädet pyörällä, jarrut vinkuvat ja valot välähtävät. Mitään ei ole tehtävissä. Slow motion effect. Kuuluu pamaus. Kaikki on valkoista, kuin pilvessä.

Hiljaisuus.

Yhtäkkiä kaikki herää eloon. Mitä juuri tapahtui? Kiroamista. Onhan hän kunnossa? Olethan kunnossa? Luojalle kiitos! Ulos autosta, kaikki ovat omilla jaloillaan. Vilkkuvia valoja, pillien ulinaa ja shokki. Mitä oikein tapahtui? Nainen kertoo. Syyllinen! Lisää kiroamista. 

Hän on kunnossa, toimii juuri niin kuin on opetettu. Hän tietää mitä tehdä vaikka vaeltaa korvat soiden puolisokeana ilman takkia kylmässä syysillassa. Hän ottaa puhelimen, soittaa niille, joille täytyy.
Pelästynyt, mutta rakastava katse ja kosketus. Luojalle kiitos hän on kunnossa!

Viranomaisten kysymyksiä, selityksiä ja ohjeita. Hämmennystä, mitä tehdä, minne mennä? 

Hysteerinen ystävä juoksee ja halaa. Onneksi kaikki ovat hengissä! Siirtyminen sivuun. Henkilötunnus? Ajokortti? Hysteerinen ystävä jää toisten rauhoiteltavaksi. Kolme potilasta ja henkilökunta ambulanssiin. Autoja siirretään. 

Aikaa kulunut alle kymmenen minuuttia.

Tutkimuksia, kysymyksiä ja lääkärin konsultointia. Kolme ihmistä istuu järkyttyneenä paikallaan. Tärinää, jota ei helpota edes rakkaan käsi vieressä. Puolessa tunnissa tärinä ei helpota, mutta viranomaisten puolesta paikalta saa poistua. 

Aikaa törmäyksestä kulunut 43 minuuttia.

Vuorokausi tapahtuneesta: järkytys alkaa laantua. Rakkaan syli on paras paikka olla. Tarvitsemme toisiamme.

Lähes kaksi vuorokautta on kulunut. Olet osa tilastoa. Se on ohi, mutta kaikki on vielä kesken. 

Mitä oikein tapahtui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti