keskiviikko 2. tammikuuta 2013

XXXVII Raketteja ja räntäsadetta

Uusi vuosi, uudet kuviot: tervetuloa!


Jokaisella on omat tapansa toivottaa tervetulleeksi uusi alkava vuosi. Raketit ovat kenties se näkyvin tapa ja useiden suosiossa. Jotkut pitävät sitä rahan räjäyttämisenä tuhkana tuuleen, mutta ainakin valoilmiö on kaunis. 
Uuden vuoden yönä on tapana myös ennustaa tulevaa. Tänä vuonna leikimme ongelmajätteellä, eli valoimme tinaa. Itse sitä harvemmin harrastan, mutta kun juhlii ystävien kanssa, joutuu hieman joustamaan. Karhea pinta ennustaa rahaa, muita tulkintoja en muistakaan. 


Tänä vuonna vietimme uutta vuotta rakkaani sukulaisten kanssa. Illan televisiotarjontaan tutustumista, valtavan takan edessä istumista, kissojen ja leikkivän lapsen katselemista, uuden vuoden lupauksien pohtimista - tunsin itseni tervetulleeksi. Puolilta öin muutamat raketit ja sädetikuilla taiteilua. Valettiin tinat, syötiin nakkeja ja käytiin kävelyllä räntäsateessa. Yöpyminen mökkilämpötiloissa ei sekään haitannut.


Uusi vuosi on uusi alku. Tänä vuonna on muutoksen aika. Toivon olevani varmempi valinnoistani. Olen oppinut paljon itsestäni viimeisen vuoden aikana, löytänyt itseni. Toivon, etten katoa enää. 

En oppinut vuoden 2012 aikana sanomaan "ei", mutta toisaalta, en taida sitä opetella vieläkään. Nyt katselen mielummin maailmaa. Ystävät ja rakkaat, enkelit ja keijukaiset, tehdään tästä hauska vuosi, meidän näköinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti